Despre noi

Va putem ajuta prin consultanță și reprezentare, privind stabilirea dreptului de proprietate preluat abuziv, prin restituire în natură pe vechiul amplasament sau acordare de măsuri reparatorii. Asigurăm și garantăm confidențialitatea datelor ce ne sunt prezentate, prețul și orice alte informații ce au caracter personal! Cumpărăm și vinde puncte ANRP la cel mai bun preț !

Cum procedăm?

Tranzacțiile au loc exclusiv la un notar autorizat și implică verificarea corectitudinii tuturor documentelor. Transferul de bani se realizează prin ordin de plată sau numerar însă în limita legală. Procedura de transfer a banilor este identică cu tranzacțiile imobiliare. După ce toate părțile implicate au citit contractul și sunt de acord cu termenii, se semneză documentele.

Documenetele semnate rămân la notar iar cele două părți, respectiv vânzătorii și cumpărătorii merg la bancă pentru a realiza transferul bancar. După ce au intrat banii în contul vânzătorului, acesta urmează să solicite băncii un extras de cont prin care să dovedească că a încasat suma aferentă tranzacției. Abia după ce notarul a primit dovadă încasării sumei de bani, acesta eliberează atât vânzătoriilor cât și cumpărătorului contractele de vânzare semnate și autentificate de către notar.

Contact